Header

Fordele ved fermenteret hudpleje

person Udgivet af: Ren Hudpleje list I: Hudpleje access_time Dato: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 70

Hvad er fermenteret hudpleje ? Læs mere her.

Fermenteret hudpleje

Du har sikkert hørt om fermentering. Fermentering er en konserveringsmetode hvorved råvarer udsættes for en gæringsproces, så de holder længere og er nemmere at fordøje. Fermentering har været brugt i årtusinder og det er en helt naturlig måde at forarbejde og bevare fødevarer på. For at nævne nogle eksempler på fermenterede fødevarer vi alle kender, kan nævnes yoghurt, kombucha, kimchi og selvfølgelig vin. Fermenteret mad indeholder gode bakterier som holder din tarmflora i balance. De probiotiske bakterier der findes i fermenteret mad, fodrer tarmsystemet med gavnlige bakterier. Samtidig sikrer fermentering at grøntsager ikke mister deres vitaminer. En sund tarmflora er alfa og omega for et stærkt immunforsvar så man kan godt forstå hvorfor fermentering er blevet populært igen.

Under fermenteringsprocessen frigives hundredvis af enzymer og forbindelser, hvilket ændrer fødevarens molekylære struktur. Det øger næringsindholdet i fødevaren, hvilket gør fødevaren mere rig på vitaminer, probiotika og peptider.

Ligesom tarmsystemet, indeholder huden også en lang række forskellige bakterier. Vores hud er vært for mange bakterier, både gavnlige og skadelige. Dette miljø kaldes for mikrobiomet. Når vores mikrobiom er i ubalance, dræbes de gode bakterier og vores hud bliver sårbar over for alle former for betændelse. Fermenterede ingredienser hjælper huden med at bevare de gode bakterier og holder derved huden sund og beskyttet, på samme måde som fermenteret mad virker på vores tarmflora.

 

Fermenteret hudpleje

Fermenteret hudpleje er den nyeste trend inden for skønhedsprodukter. Det hele startede som en trend i Sydkorea, deraf navnet Korean Skin Care (K-skincare). Kort og godt er det hudpleje der indeholder fermenterede ingredienser.

Fermenterede ingredienser findes i dag i mange skønhedsprodukter. På Ren Hudpleje finder du også en lang række produkter der indeholder fermenterede ingredienser, herunder cremer, masker, serum og hårplejeprodukter. Fermenterede ingredienser tåles af alle, selv den mest følsomme hud tåler fermenterede hudplejeprodukter. Det er fordi fermenteringsprocessen nedbryder proteinerne i ingredienserne, hvilket gør de at de virker mindre irriterende på følsom hud. Fermenterede hudplejeprodukter virker endda afbalancerende på vores hud. De reducerer chancerne for hudirritation på grund af de naturlige gavnlige bakterier og syrer de indeholder.

Fordele ved fermenterede hudplejeprodukter.

* De naturlige bakterier der udvikles under gæringsprocessen, forlænger også holdbarheden af din creme, serum eller lignende.

* Fermenterede hudplejeprodukter virker ved at hjælpe din hud med at absorbere de aktive stoffer mere effektivt.

* Fermenterede hudplejeprodukter er rige på vitaminer og antioxidanter der nærer din hud.

* Fermenterede hudplejeprodukter forbedrer hudens barrierer.

* Fermenterede hudplejeprodukter øger kollagen produktionen.

* Virker afbalancerende på pH-værdien i huden

* Styrker hudens barrierer

* Har antiinflammatoriske egenskaber

* Fermenterede hudplejeprodukter skaber gavnlige enzymer og syrer, der kan hjælpe din hud med at se yngre og mere strålende ud.

* Fermenteringsprocessen producerer aminosyrer og peptider, der styrker hudens cellulære fornyelse.

* Fermentering forbedrer kollagen syntesen og reducerer ældningstegn.

Flere fordele ved at bruge fermenterede hudplejeprodukter.

Fermenteret ris-vand (aka sake) er nok den mest populære fermenterede ingrediens man bruger i hudpleje i dag. Ris vandet er i stand til at forbygge rynker og fugttab. Det fremmer kollagensyntesten og lysner huden. Når man fermenterer et produkt, så fordobles næringsværdien. Ikke alene indeholder det fermenterede produkt flere vitaminer, peptider og probiotika men ingrediensen absorberes også meget lettere af huden. Fermenteringen ændrer på den molekylære størrelse så det er muligt for ingrediensen af trænge meget dybere ned i huden.

* Fermenterede ingredienser indeholder høje koncentrationer af ceramider, peptider, hyaluronsyre og mælkesyre som alle er ingredienser din hud elsker.

* Ceramider er lipider der styrker hudens barrierer og beskytter den mod miljømæssige stressfaktorer.

* Peptider er afledt af aminosyrer og styrker kollagenproduktionen.

* Hyaluronsyre virker både fugtgivende og fugtbevarende.

* Probiotika (mælkesyre) holder ikke bare huden i balance. Det bekæmper også hyper-pigmentering og trist hud. Det udjævner hudtonen og reducerer       udseendet af porer.

Skønne produkter der indeholder fermenterede ingredienser:

For en smuk, sund og strålende hud i balance

Radiance Enhancing Serum  - Ansigtsserum der giver en stålende og fugtmættet hud. Med fermenterede kimchi-peptider.

Luce di Camelia Rich Face Cream - For en ensartet og strålende teint. Forbedrer hudens elasticitet. Med fermenteret kamelia ekstrakt der er rig på antioxidanter. Lysner hud så den fremstår ensarted og stålende. Virker udglattende og opstrammende på huden.

Luce di Camelia Illuminating Serum - Indeholder meget kraftfulde antioxidanter fra fermenteret kamelia ekstrakt fra vildtvoksende kamelia blomster i Toscana der er høstet med håndkraft. Gør hudtonen ensartet og efterlader huden strålende klar og lysende.

Luce di Camelia Brightening Primer Mask - Lysnende primer maske lavet af plantecellulose fra vindruefibre. Den er formuleret med toskansk kamelia ( fermenteret)og plantebaseret kollagen der tilsammen arbejder på at fugte huden. 

Luce di Camelia Brightening Eye Mask - Lysnende maske til øjenområdet. Ideel til mørke rande under øjnene. Øjenmaske der giver øjenområdet et afslappet, hydreret og lysende look. Den indeholder botanisk cellulose fra vindruekernefibre, fermenteret kamelia og plantebaseret kollagen.

No. 2 Soothing Serum - Beroligende serum til den sensitive hud. Ansigtsserum med en høj koncentration af aktive stoffer og planteekstrakter, som genopretter hudens balance. Til følsom hud. Hud der lider af rødme og couperose. Indeholder et innovativt beskyttende kompleks bestående af 5 sporelementer (jern, zink, magnesium, kobber og silicium) opnået gennem en bioteknologisk fermenteringsproces. Sporelementerne hjælper med at genoprette hudbarrieren.

Antioxidant day cream - Med Lipovim®, fra økologiske toskanske vindrueskaller, blåbær og fermenteret kimchi-peptider. En lækker ansigtscreme rig på antioxidanter der nærer og beskytter huden.

2-in-1 Coconut Peeling Mask - Unik ansigtsmaske med plantebaserede voks-perler lavet på ris og olivenolie giver en nænsom men effektiv peeling af huden. Fjerner døde hudceller nemt og effektivt på grund af perlernes form. Indeholder kaolin, kokosolie, sheasmør, bomuldsolie, tapioka stivelse og fermenteret Sphingomonas ekstrakt der tilsammen giver en utrolig blød hud.

Proceanis - HYALURON DRINK med værdifulde næringsstoffer og vitaminer virker i dybden. Den fremmer en smuk og sund hud, et sundt hår og sunde negle. PROCEANIS bruger bio-fermentering til at producere deres hyaluronsyre. Produceret i Tyskland. Indeholder en høj dosis hyaluronsyre og kombinationen af lav- og høj hyaluron-molekyler. 

Organic Fermented Activator - Koreansk inspireret multiaktivt ansigtsserum opnået fra symbiotisk gæring af forskellige naturlige ingredienser, herunder dyrebare marine ekstrakter. Virker øjeblikkeligt og giver en opstrammende effekt på huden allerede efter 15 minutter, samtidig med at produktet også giver et holdbart resultat ved gradvis at frigive stoffer der virker udglattende og foryngende på huden. 

Bedside Cream - bodylotion og ansigtscreme i et og samme produkt. Denne creme er rig på fugtgivende og blødgørende ingredienser der virker nærende og blødgørende på huden. Den virker beroligende og afslappende på krop og sind og er derved perfekt at bruge før sengetid. Indeholder fermenteret Saccharomyces som hjælper huden med at bevare fugt og elasticitet.

Lip contour serum. Serum til læberne og læbekonturen. Med hyaluronsyre og fermenteret Sphingomonas. Læbe-serum der er fyldt med aktive ingredienser der alle arbejder på at fugte læberne og give give dem mere fylde.

Lift & Defence Face Cream - Foryngende ansigtscreme der beskytter mod skader forårsaget af blåt lys. Indeholder plantebaseret kollagen, fermenterede marine ekstrakter og Ectoin.

Lift & Restore Eye Contour - PROAGE COMPLEX-12 serum med peptider, bromelain og fermenterede marine ekstrakter.

Til uren og fedtet hud

Re:Purity Skin Sleeping Mask - Ansigtsmaske til natten. Indeholder salicylsyre og er ideel til akne, uren og fedtet hud. Den er formuleret med aktive plante-ekstrakter der virker afbalancerende på huden og genskaber en sund bakterieflora. Indeholder fermenteret alge ekstrakt.

Re:Purity Skin Perfector Booster - Koncentreret serum udviklet til akne, uren og fedtet hud. Virker regulerende på talg produktionen, Formuleret med innovative planteekstrakter der hjælper med at genoprette hudens balance. Indeholder bl.a. fermenterede marine ekstrakter.

 Re:Purity Anti-Spot Treatment - Anti-spot produkt designet til at behandle mindre områder som bumser, hudorme, akne, udvidede porer og andre urenheder.  Virker regenererende på huden. Dette produkt fjerner effektivt bumser på kort tid. Formuleret med fermenterede havalger.

 Re:Purity Skin Face Cream Gel - Let creme-gel til fedtet og uren hud. Regulerer hudens sebum, virker beroligende og matterende på fedtet hud. Denne ansigtsgel virker både fugtgivende og beroligende på hud i ubalance. Med fermenterede havalger.

Re:Purity Skin Face Cleanser - Effektiv rensegel til ansigtet. Ideel til fedtet og uren hud. Re:Purity Skin Face Cleanser regulerer sebum-produktionen, beroliger huden og virker regenererende på hud i ubalance. God til akne, fedtet og uren hud. Indeholder fermenterede marine ekstrakter som forfiner hudens struktur og fjerner ophobet talg.

RE: Purity Skin Purifying Facial Toner - Ansigtstonic specielt designet til uren og fedtet hud. Virker reducerende på talg produktionen og hjælper huden med at genskabe dens naturlige balance. Formuleret med innovative plante-afledte aktive ingredienser, der hjælper med at genskabe hudens mikroflora. Indeholder fermenteret marine-ekstrakt, grønne alger og Niacinamid.

Radiance Oily Skin Face Cream - Fugtighedscreme til fedtet, uren og kombineret hud. Let konsistens der let trænger ind i huden at virke fedtende. Forbedrer cellefornyelsen og virker lysnende på huden. Indeholder et innovativt beskyttende kompleks bestående af 5 sporelementer (jern, zink, magnesium, kobber og silicium) opnået gennem en bioteknologisk fermenteringsproces. Sporelementerne hjælper med at genoprette hudbarrieren.

Fermenteret hårpleje.

Modelling Curl Cleansing Cream No-Poo - Vask og skrub i ét og samme produkt. Fri for skummende overfladeaktive stoffer. Baseret på grøn ler som absorberer snavs og har en rensende effekt. Indeholder fermenteret ris vand der indeholder enzymer som virker fugtgivende på håret. Virker reducerende på krus.

Modelling Curls Co-Wash -  Rense-balsam der virker rensende og eksfolierende på hovedbunden. Erstatter den traditionelle shampoo.Bedst til dig med krøllet og tørt hår. Dette produkt renser blidt men effektivt hovedbunden og efterlader håret silkeblødt. Med økologisk eddike, polysakkarider, fermenteret ris vand og grapejuice. Virker afgiftende på hovedbunden. Virker afbalancerende på pH værdien i hovedbunden.

Modelling Leave-in Curl Milk - Indeholder Gluconolactone, Glucose og fermenteret ris-vand som virker yderst fugtgivende på håret og sørger for at fugtniveauet opretholdes. Rig på mineralsalte, aminosyrer, sukker og polysakkarider der øger hårets elasticitet og modvirker porøst hår og spaltede spidser. 

Modelling Curl Hair Pack - Intens hårmaske der plejer yderst tørt, kruset og porøst hår. Hårkuren genopretter hårets elasticitet og blødhed så det fremstår smukt og sundt. Fermenteret ris vand, aminosyrer og mineralsalte tilfører fugt til håret og mandelolie og sheasmør sørger for at håret bliver silkeblødt og glansfuldt.  

Modelling Curl Mask - Fugtgivende og anti-frizz hårkur til krøllet, porøst og tørt hår. Denne hårmaske indeholder fugtgivende og genopbyggende ingredienser der virker genoprettende på tørt, porøst, kruset og krøllet hår. Særligt udvalgte næringsstoffer fra planter tilfører mineralsalte og aminosyrer til håret mens fermenteret ris vand forebygger tørt og kruset hår. 

Modelling Leave-in Curl Cream - Let leave-in styling creme til krøllet hår. Til dig der ønsker bløde og elastiske krøller. Denne leave-in creme definerer krøllerne så de fremstår smukke og samtidig med mere naturlig bevægelse. Indeholder et plante-protein kompleks og fermenteret ris vand der styrker håret.

Acidic Curly Hair Rinse - Styling til krøllet hår for et smukt og blødt hår. Styling produkt med en sur pH. Beriget med økologisk kiwi fra Toscana, panthenol og fermenteret ris vand virker tilsammen fugtgivende på dit hår. Dette produkt tilfører glans og gør håret mere medgørligt. Indeholder en særlig ingrediens lavet på hørfrø der tæmmer dit hår og hjælper med at definere dine krøller, mens den bekæmper krus.

After Sun Hair Cream - After-sun hårcreme der fugter og tæmmer håret så det fremstår smukt og velplejet. Udviklet til at reparere hår der har været udsat for sol og saltvand. Med tangekstrakt, fermenteret ris vand der virker ekstra fugtgivende.

Modelling Acid Spray For Curly Hair - Hårspray med Anti-frizz effekt. Leave-in acid pH-hårspray formuleret med fugtgivende ingredienser. Modvirker krus og gør håret blankt og blødt. Beriget med vinsaft og fermenteret ris vand der gør håret mere elastisk og virker samtidig afbalancerende på hovedbunden.

Modelling Curl Mousse - Modelling Curl Mousse fra Gyada. Styling mousse til krøllet hår. Definer krøllerne så de fremstår smukke og spændstige. 

Indeholder grapejuice, fermenteret ris vand, aloe vera og anti-krus ingredienser. Støtter krøllerne og gør dem modstandsdygtige overfor fugtigt vejr. 

Gør håret blødt. Styrker håret og gør det elastisk.

Fermenteret hudpleje

Bioecopharma – BioVenax Fluid Cream - Behandling til trætte ben. BioVenax creme fra Bema er udviklet til trætte og hævede ben. Indeholder et fermenteret mineral compleks.

Bioecocrema - Arnica - Kropscreme med Arnika ekstrakt, mjødurt, fyrbark, fermenteret jern og silica mineral-kompleks og E-vitamin. Ideel til muskelsmerter, blå mærker, forstuvninger og forvredne muskler.

Kommentarer

Indsend kommentar


Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december