Header

Hvad er vegansk hudpleje

person Udgivet af: Ren Hudpleje list I: Hudpleje access_time Dato: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 593

Hvorfor vælge vegansk hudpleje ?

Vegansk hudpleje betyder at produkterne er fremstillet uden animalske ingredienser, herunder også animalske biprodukter. Du tænker sikkert ikke på at din dagcreme, læbestift og hårshampoo indeholder ingredienser fra dyr, men sandheden er at langt de fleste hudplejeprodukter, hårprodukter og makeup indeholder ingredienser fra dyr. De mest almindelige ingredienser er silke, honning, lanolin, squalen, keratin, kollagen og karmin. Udtrykket "Vegansk" skal ikke forveksles med udtrykket "Cruelty Free", eller "ikke testet på dyr", da disse udtryk udelukkende fortæller at det færdige produkt ikke er testet på dyr. I EU er det ikke længere lovligt at teste på dyr, og derfor er alle de produkter du køber indenfor EU's grænser automatisk "cruelty free". 

Hos Ren Hudpleje er vi af den overbevisning at dyrene er vores venner, vi mener at omsorg og respekt for alle levende væsner og naturen er vigtig. Gudskelov er efterspørgslen på veganske hudplejeprodukter vokset betydeligt de seneste år. Det tvinger skønhedsindustrien til at gå i en grønnere retning. I takt med at vores teknologi bliver bedre og bedre, er vi i stand til at udvikle grønne, veganske og langt bedre alternativer til de tidligere animalske ingredienser. 

Helt almindelige ikke-veganske ingredienser er:

Lanolin, et fedtstof der findes i fåreuld og som bliver brugt som fugtgiver. Du finder det typisk i håndcremer, salver og læbepomader.

Karmin, et rødt farvestof der bliver brugt i makeup. Karmin udvindes af biller som bliver knust for at man kan udvinde farvestoffet. 

Bivoks produceres af bier og bliver typisk brugt til at stabilisere et produkt eller give produktet viskositet.

Honning kender vi alle og det bliver brugt som fugtbinder og på grund af dets plejende egenskaber.

Bidronningføde også kaldt "Royal Jelly" bliver brugt på grund af dets foryngende og fugtgivende egenskaber. 

Andre ingredienser er nogle vitaminer som A-vitamin (retinol) og D3 vitamin, peptider, ceramider, glycerin, snegleslim, slangegift og bigift. 

Indenfor parfumeindustrien er der tidligere brugt duftnoter fra dyr. I dag skal det dog nævnes at langt de fleste duftnoter, vitaminer, peptider og ceramider produceres syntetisk. 

I dag er det blevet meget lettere at vælge dyrevelfærden til, når du køber hudpleje. Flere og flere mennesker ønsker hudpleje der er baseret på kraftfulde plantebaserede ingredienser i stedet for hudpleje der indeholder ingredienser fra dyr.

Fordelene ved vegansk hudpleje er mange. For det første er der der ingen dyr der er blevet udsat for grusomheder, for det andet er plantebaserede ingredienser meget virksomme. For det tredje er grønne produkter meget bedre for klimaet. 

Hos Ren Hudpleje er alle produkterne veganske. Langt de fleste er desuden også økologiske, miljøvenlige og naturlige og altsammen for din, naturens og dyrenes skyld.

Kommentarer

Indsend kommentar


Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december