Header

Algae Mask Hibiscus
  • Algae Mask Hibiscus

Algae Mask Hibiscus

55,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Tax included

Opstrammende maske med alger og hibiscus

På lager

Algemaske  med hibiscusfrøekstrakt. Virker opstrammende og er særdeles velgent til moden, tør og slap hud. Indeholder alginat (algeceller) og hibiscusekstrakt der er rig på antioxidanter. Ren forkælelse til din hud.

Havalger indeholder naturlige mineraler, vitaminer, enzymer og sporstoffer og andre vitale stoffer, der er vigtige for at bevare din skønhed. Alger er rige på jern, magnesium, vitale vitaminer, især B-vitaminer, makro-elementer og umættede fedtsyrer.

Alger renser huden fra toksiner, ilter huden, virker regenererende, forbedrer hudtonen og virker udglattende. De stimulerer syntesen af ​​kollagen og elastin i huden.

Alger tolereres særdeles godt af de fleste hudtyper.

Denne anti-aging maske fungerer på to niveauer:

Reducerer mimikliner ved at få ansigtsmusklerne til at slappe af.

Giver en naturlig beskyttelse mod frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldringsprocesser.

Værd at vide ...

Algemasken skubber vitaminer og næringsstoffer ind i de dybere lag af huden. Det anbefales derfor at påføre en serum under masken før du påfører masken.

Pulveriserede masker er ekstremt praktiske og holdbare!

En pakke er nok til flere applikationer.

Let at opbevare - fyld en skål med den rigtige mængde, fold hjørnet af emballagen og læg den på en hylde. Masken er særdeles velegnet til rejsebrug. 

Anvendelse: Brug to spiseskefulde af masken og bland det med lidt vand i en skål  (ikke varmt vand) Brug en finger til at røre rundt  indtil konsistensen er glat og ens. påfør ansigtet, efter 15min fjernes i et stykke. Du trækker blot masken af, da den nu er blevet gummi-agtig.

Volume: 30 g

Vegansk

Dermatologisk testet

Ingredienser/Ingrediens/INCI: Salum Diatameae (Diatamaceaus earth), Algin, Calcium Sulfate Hudrat, Tetrasodium Pyrophasphate, Dextrin, Hydrolyseret Hibiscus Esculenstus Extract

Specifikationer

Dermatologisk testet
Ja
Algae Mask Hibiscus

Specifikationer

Dermatologisk testet
Ja

Relaterede produkter