Header

Algae Mask Kiwi
  • Algae Mask Kiwi

Algae Mask Kiwi

65,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Tax included

Ansigtsmaske til tør, træt og følsom hud

På lager

Algemaske  med revitaliserende kiwi-ekstrakt

Denne maske lover en øjeblikkelig forbedring af hudens udseende på blot 15 minutter. Perfekt at bruge før en fest eller hvis du synes du har brug for et løft. Kiwi-masken er ekstrem rig på C-vitamin (dobbelt så meget som appelsiner) og polyfenoler (dobbelt så meget som i druer). Masken beskytter huden mod frie radikaler og virker revitaliserende og nærende på følsom, træt eller moden hud.

Havalger indeholder naturlige mineraler, vitaminer, enzymer, sporstoffer og andre vitale forbindelser, der er nødvendige for hudens elasticitet.

Alger er rige på jern, magnesium, værdifulde vitaminer, især B-vitaminer, mikro- og makro elementer og umættede fedtsyrer.

Alger renser huden for toksiner, ilter huden, virker regenererer, forbedrer hudtonen og virker udglattende på huden. Stimulere syntesen af ​​kollagen og elastin i huden.

Alger tolereres særdeles godt af alle hudtyper og forårsager ikke allergi og irritation.

Masken virker afslappende på ansigtsmusklerne og virker derfor reducerende på mimik-rynker.

Værd at vide ...

Algemasken skubber vitaminer og næringsstoffer ind i de dybere lag af huden. Det er derfor en fordel at påføre et serum før du påfører masken.

Masken en ren fornøjelse at have på :).

Pulveriserede masker er ekstremt praktiske og holdbare!

En pakke er nok til flere applikationer.

Let at opbevare - fyld en skål med den rigtige mængde, fold hjørnet af emballagen og læg den på en hylde. Masken er særdeles velegnet til rejsebrug. 

Anvendelse: Brug to spiseskefulde af masken og bland det med lidt vand i en skål  (ikke varmt vand) Brug en finger til at røre rundt  indtil konsistensen er glat og ens. påfør ansigtet, efter 15min fjernes i et stykke. Du trækker blot masken af, da den nu er blevet gummi-agtig.

Volume: 30 g

Vegansk

Dermatologisk testet

Ingredienser/Ingrediens/INCI: tale, glucose, algin, calcium sulfate hydrate, maltodextrin, tetrasodium pyrophosphate, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract, magnesium oxide , Cl 77288 (chromium oxide greens), parfum (fragrance).

Specifikationer

Dermatologisk testet
Ja
Algae Mask Kiwi

Specifikationer

Dermatologisk testet
Ja

Relaterede produkter