Header

Cowash for Curly Hair
  • Nedsat pris
  • Cowash for Curly Hair

Cowash for Curly Hair

123,25 kr.

Når du køber denne vare får du 4 points. Din samlede kurv vil i alt give 4 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 4,00 kr..

145,00 kr.
Spar 15%
Inkl. moms

Cowash til krøllet hår. Et mere nænsomt alternativt til den traditionelle shampoo.

På lager

123.25

CoWash til krøllet hår

Rensende balsam, med økologisk kiwi fra Toscana.

En rensende balsam med plantebaserede overfladeaktive stoffer der skånsomt renser og plejer dit hår på én gang. Med amarant ekstrakt der virker blødgørende og beskyttende på håret så der dannes en "film" på hårstrået der modvirker krus så dine krøller bliver mere definerede og smukke. 

Renser hår og hovedbund nænsomt og effektivt.

Suppleret med økologisk kiwi der er rig på antioxidanter og fugtgivende egenskaber. Virker tæmmende og opfriskende på håret så det efterlades blødt, rent og let.

Med opkvikkende og søde frugtagtige noter

Ideel til hyppig vask af krøllet hår. Påfør i vådt hår, massér ind for at danne et blidt cremet skum, og skyl derefter grundigt.

Dette produkt er et alternativ til den traditionelle shampoo, og det er særligt velegnet til stresset, beskadiget eller behandlet hår. Ideel til alle, der har brug for at vaske håret ofte men samtidig ønsker et produkt der er mere nænsomt. Kan med fordel bruges sammen med de andre produkter til krøllet hår fra Biofficina Toscana.

Aktive ingredienser:

Økologisk kiwi

Amarantfrø ekstrakt: fyldt med kulhydrater og proteiner der virker blødgørende på både hår og hovedbund. Hjælper med at fremme dine smukke krøller så de fremstår mere bløde og definerede.

Plantebaserede overfladeaktive stoffer: de renser effektivt og skånsomt.

Hemi-squalane: fra sukkerrør med fugtgivende egenskaber for et silkeblødt hår.

.

INCI:

Aqua, Behenamidopropyl Dimethylamine, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sucrose Cocoate, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, C13-15 Alkane, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Actinidia Deliciosa Fruit Extract*, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Aroma, Limonene, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Benzoic Acid, Methionine, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

*fra økologisk landbrug

cowash curl

Relaterede produkter