Header

Hjælp til at finde den mineral foundation der matcher din hud

person Udgivet af: Ren hudpleje list I: Skønhed og makeup access_time Dato: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 6232

Mangler du hjælp til at finde den rette mineral Foundation ?

Her på siden finder du hjælp til at vælge en mineral foundation der passer til din dig og din hudtype.

Du kan også gå direkte til vores udvalg af mineral foundation, hvis du allerede har en god ide om hvilen farve der vil passe godt til dig. Bemærk at du finder de farvekombinationer som produktet føres i, når du klikker dig ind på et enkelt produkt. God fornøjelse :) 


Kølig undertone (pink/rosa hudfarve)
Kølige toner. Passer til kølige rosa undertoner. De indeholder mest rød farve.

-Vener/blodårer på undersiden af underarmen ser blålige ud

-Sølv klæder mig bedre end guld

-Jeg ser bedre ud i helt hvid, end i elfenbenhvid

-Jeg bliver let forbrændt om sommeren

-Farver som blå-grøn, blå-rød, Magenta klæder mig godt

-Jeg har blå, grå eller grønne øjne

-Mit hår er mørkebrunt, blond eller sort
Varm undertone (gul/gylden hudfarve) 

Varme toner. Passer til hudtyper med gyldne undertoner. De gule farver indeholder meget lidt rødt. Tænk "oliven".
 

-Mine vener/blodårer på undersiden af underarmen ser olivengrønne/gyldne ud

-Guldsmykker klæder mig bedre end sølv

-Jeg ser bedre ud i en knækket hvid farve end i helt hvid

-Jeg bliver hurtig solbrun og bliver næsten aldrig rød

-Jeg ser godt ud i "jordfarver" som brun, orange, varm gul og olivengrøn

-Mit hår er rødblondt, gyldenblondt, rødt, rødbrunt eller sort hår

-Jeg har varme brune øjne (rav, hassel) eller næsten sorte øjne

 


Neutrale toner. Passer til neutrale/blandede undertoner. De indeholder hverken

overvejende rosa eller gule undertoner.

Neutral undertone/blandet/både og...

-Mine vener/blodårer ser blå-grønne ud
-Mine vener/blodårer ser blå ud, men guld klær mig bedre end sølv
-Jeg kan godt blive forbrændt en enkelt gang først på sommeren, men
 derefter bliver jeg hurtigt brun
-Jeg ser bedre ud i elfenbenhvid, men sølv klæder mig bedre end guld
-Jeg kan gå med både guld- og sølvsmykker
 


Hvordan finder jeg den rigtige mineral Foundation?

Mineral Foundation kan være en stor hjælp hvis du ønsker at camouflere akne, ar, pigmentpletter, rynker mm.

Men det kan være lidt svært at vælge den rigtige. Her på siden finder du nogle simple retningslinjer der kan guide dig.

 
Når det gælder mineral makeup er der 2 ting der gør sig gældende.
 
1. Find først din hudtone. Det er din huds naturlige farve som kan rangerer lige fra helt lys porcelæn hud til næsten helt sort som ibenholt. Vi har delt farverne op i flere nuancer som : meget lys, lys, mellem lys, lys medium, medium, medium mørk og meget mørk. Fokuser på området nær din kæbelinje.
2. Find dernæst din huds undertone. At kende den er vigtigt så du kan vælge de farver der fremhæver din naturlige skønhed. Der findes 3 typer af undertoner: varme toner, kølige toner og neutrale toner.
3. Som det sidste kan du vælge om du ønsker en matterende Foundation eller en Foundation der indeholder flere lysreflekterende pigmenter og giver et blidt men naturligt skær.
 
Mineral Foundation er delt op i 3 toner der matcher din huds undertoner. De 3 toner er rosa (kølig undertone), gylden/oliven (varm undertone) og tilsidst neutral som passer til de der har en neutral undertone.
 
Kender du ikke allerede din huds undertone er der nogle få retningslinjer der kan hjælpe dig på vej.
 
Test 1
Tag en helt hvid T-shirt på og kig dig i spejlet. Det er vigtigt at du står i et naturligt lys (dagslys). Hvis din hud har en varm undertone vil din hud synes en anelse gylden. Hvis du har en kølig undertone vil din hud synes blålig. Hvis du synes at resultatet er lidt midt i mellem, så har du en neutral undertone.
 
Test 2
Kig på venerne på undersiden af din underarm i naturligt dagslys. Hvis årene har en blå farve, så har du en kølig undertone. Hvis årene har en grønlig/gullig farve så har du en varm undertone. Hvis venerne har en blå-grøn farve har du en neutral undertone.
 
Denne hjælp skal ses som retningslinjer, da der selvfølgelig altid er undtagelser...)
 


Vælg en mineral Foundation som har samme undertone som din hud. Når du skal vælge en hudtone (dybde af farve) så vælg også her en farve der matcher din hud bedst muligt. Man kan sagtens have den samme hudtone, men have vidt forskellige undertoner. Du kan have en meget lys hud og samtidig have en varm undertone. Du vil sansynligt ikke kunne bruge den samme farve året rundt, da din hud som sagt kan være flere nuancer mørkere om sommeren, men din undertone forbliver den samme. Hvis man ikke helt kan finde en farve der passer perfekt, kan man sagtens blande 2 nuancer.

 
På webshoppen fører vi en serie af Mineral Foundation. De giver et blødt silkeskær og er særligt idelle til dig som ønsker en holdbar, smuk og naturlig make-up. De giver en silkeblød fornemmelse på huden og indeholder UVA+UVB beskyttelse. SPF 20
  

Hvorfor mineral Foundation ?

1. De tilstopper ikke porerne
2. Indeholder bredspektret solbeskyttelse
3. Virker anti-inflammatorisk, og hjælper til at berolige irriteret hud
4. Mineraler kan ikke understøtte bakterievækst
5. Næsten ingen allergi-risiko
 
 
Nedenstående viser eksempler på hudtype/tone..den øverste række er neutral, den midterste er varm og nederste kølig
Lidt om mineraler....

Ønsker du en smuk, ensartet hud og synes at almindelige cremefoundations giver et for unaturligt look, så er mineral foundation måske svaret for dig. Mineraler har en utrolig god dækkeevne, og da lyset skinner igennem partiklerne giver det samtidig huden en naturlig og smuk glød. Mineralerne har den egenskab at de smelter sammen på huden og giver et resultat der næsten får huden til at se "nøgen" ud. Vi tilsætter silicaperler i vores foundation. De fungerer ved at de tillader de små glimmerpartikler at glide på tværs af huden og binde sig til hinanden. Det resulterer i en yderst fløjsblød og naturlig fornemmelse på huden. De har også den egenskab at mineralerne bliver på huden uden at smitte af. Mineralerne lægger sig heller ikke i hudens linjer, så man derved kommer til at se ældre ud. Mineralkrystallerne overlapper ligesom hinanden og får derved huden til at yngre ud. Mineral makeup tillader også huden at ånde og virker samtidig som solfilter. En god foundation indeholder få ingredienser som jernoxid (farver), zinkoxid, titanoxid og mica. Zinkoxid og titanoxid bidrager til at mineralmakeuppen fungerer som et bredspektret solfilter og beskytter både mod UVA+UVB stråler. En af de mest almindelige ingredienser i mineralmakeup er Bismuth Oxycloride som er et mineralsalt. Stoffet bruges som hvidt farvestof for at skabe shine og glød. Det er godkendt af det amerikanske madtilsyn (FDA), til trods for at der er rapporteret om allergiske reaktioner og forværring af akne og rosacea. Alene af den grund  tilsætter vi IKKE Bismuth Oxycloride. Almindelig makeup kan indeholde stoffer som kan irritere huden. Mineralmakeup af god kvalitet toleres af selv sart, sensitiv og tør hud. Mineralerne bidrager også til at huden holder på fugten så hvis du har tør hud kan du med fordel bruge mineral foundation. Hvis du lider af fedtet hud vil mineralerne smelte naturligt ind i huden og absorbere fugt, så makeuppen ikke danner "kager" i løbet af dagen.  Mineral foundation fungerer derfor glimrende til begge hudtyper. Det er let at påføre mineral foundation, hvis du påfører lidt ad gangen. Jo mere du påfører desto mere dækkende virker den. En korthåret børste med tætte hår virker bedst. Arbejd mineralproduktet godt ind i huden i cirkelbevægelser for et naturligt resultat. Påfør på ren og fugtet hud. Så bliver du naturlig smuk :-)

Flere indlæg

I samme kategori

Kommentarer

Indsend kommentar


Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december