Header

Devi Sand Plant Hair Colour
  • Devi Sand Plant Hair Colour
  • Devi Sand Plant Hair Colour
  • Devi Sand Plant Hair Colour
  • Devi Sand Plant Hair Colour

Devi Sand Plant Hair Colour

75,00 kr.

Når du køber denne vare får du 3 points. Din samlede kurv vil i alt give 3 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 3,00 kr..

Inkl. moms

Vegetabilsk hårfarve uden ammoniak.

På lager

75

Hårfarve uden ammoniak og andre skadelige kemikalier. "Devi" betyder "den der skinner" på Sanskrit. Denne blanding af sand-farvede urter booster din hårfarve og tilfører ekstra glans så dit hår fremstår smukt og skinnende. Særligt velegnet til blond hår. Tilfører smukke reflekser og volumen til håret. Den er formuleret med naturlige planter og urter der ikke skader håret. Til dig der ønsker naturlige reflekser og et smukt glansfuldt hår. Indeholder henna, kamille og amla. Kan også bruges til mørkt hår, hvor den virker som en hårkur, uden at farve håret. 

Økologisk

Vegansk

Hårfarven indeholder ikke natrium picramat, ammoniak, metalsalte eller andre kemiske tilsætningsstoffer. Farven er inspireret af ørkensand. Råmaterialerne kommer fra en provins i Indien hvor landmændene dyrker deres afgrøder uden brug af pesticider eller gødning og er en del af en Fair trade ordning. 

Anvendelse:

Vask dit hår grundigt med en rensende shampoo. Du kan med fordel bruge "Avatara" Pre-cleanse shampoo fra LaSaponaria eller en anden shampoo der virker rensende på hår og hovedbund som f.eks. Clarifying eller Purifing Shampoo fra Gyada. Det er vigtigt at shampooen ikke indeholder silikone eller andre ingredienser der lægger sig som en "film" på hårstrået. Dette vil reducere effekten af hårfarven. Det anbefales at udføre en testfarve på en lille del af håret først.

Tag handsker på og bland derefter farvepulveret i en skål (vigtigt at skål og ske/spartel er lavet af lavet af keramik, glas eller træ) med varmt vand (35-40 grader). Tilsæt vandet lidt efter lidt indtil du får en jævn pasta, der er perfekt til påføring i håret. Mængden af farvepulveret du skal bruge afhænger selvfølgelig af længden på dit hår. 

Påfør nu pastaen på det nyvaskede og fugtige hår, ved at adskille håret. start fra hovedbunden og arbejd pastaen ud i længderne af håret. Når al håret er dækket, samler du det og dækker det til med husholdningsfilm og et håndklæde for at holde på varmen. Lad det sidde i mindst 30 minutter. Du kan også lad hårfarven sidde i op til 2 timer for det bedste resultat. Skyl farven ud. Du må ikke vaske dit hår eller bruge balsam og andre styling produkter før der er gået 24 timer. Da denne hårfarve ikke indeholder kemikalier, vil den ikke farve eller lysne dit hår. Derimod kan den booste din hårfarve, tilføre reflekser og gør det blankt og smukt. Den endelig nuance kan variere afhængigt af din egen hårfarve, hårstruktur eller tidligere behandlinger ( kemiske eller permanente farvestoffer). Det er vigtigt at du påfører pastaen lige efter du har blandet den så den stadig har en temperatur på 35-40 grader. Efter 24-48 timer ses det endelige resultat.

Håret efterlades glansfuldt, sundt og med smukke highlights.

Hvis du har gråt eller lyst hår og ønsker at bruge en mørk hårfarve anbefaler La Saponaria at du først bruger en lysere nuance før du farver det mørkt.

Vegansk

Økologisk

Volume 100 g

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Cassia Auriculata (Cassia) Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Powder, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder, Ziziphus spina-christi leaf extract, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Powder, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Curcuma Longa (Turmeric) Root Powder, Chamomilla recutita flower powder

Specifikationer

Fairtrade
Ja
sand colour

Specifikationer

Fairtrade
Ja

Relaterede produkter