Header

PROCEANIS - Hyaluron Drink - Duo Bottle
  • Nedsat pris
  • PROCEANIS - Hyaluron Drink - Duo Bottle
  • PROCEANIS - Hyaluron Drink - Duo Bottle
  • PROCEANIS - Hyaluron Drink - Duo Bottle
  • PROCEANIS - Hyaluron Drink - Duo Bottle

PROCEANIS - Hyaluron Drink - Duo Bottle

623,20 kr.

Når du køber denne vare får du 24 points. Din samlede kurv vil i alt give 24 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 24,00 kr..

779,00 kr.
Spar 20%
Inkl. moms

Banebrydende eliksir med hyaluronsyre og granatæble. 

På lager

623.2

Spar 139 kroner ved køb af DUO pakken.

Ægte skønhed kommer indefra. En velhydreret krop er strålende og fuld af vitalitet.

PROCEANIS HYALURON Drink er et naturligt kosttilskud der let absorberes af kroppen og tilfører kroppen fugt. En ren anti-age eliksir til både mænd og kvinder. 

Det der gør PROCEANIS HYALURON DRINK ganske særligt er den måde de kombinerer udvalgte lav- og højmolekylære hyaluronsyre på. Det er denne kombination der er hemmeligheden bag PROCEANIS veldokumenterede hyaluronkompleks.  Ifølge princippet "du er, hvad du spiser", understøtter PROCEANIS Hyaluron Drink din naturlige skønhed og velvære indefra. 

HYALURON DRINK med værdifulde næringsstoffer og vitaminer virker i dybden. Den fremmer en smuk og sund hud, et sundt hår og sunde negle. 

PROCEANIS bruger bio-fermentering til at producere deres hyaluronsyre. Produceret i Tyskland. Indeholder en høj dosis hyaluronsyre og kombinationen af lav- og høj hyaluronmolekyler. PROCEANIS har over 10 års erfaring og hele deres udvikling er baseret på videnskabelig resultater.

Hyaluron Drink består af ren vegansk hyaluronsyre og granatæble-ekstrakt der er fyldt med vitaminer og næringsstoffer. Smager skønt af granatæble. Fri for kunstige sødestoffer, smags- og farvestoffer.

PROCEANIS Hyaluron Drink understøtter hud, hår og negle og beskytter cellerne i kroppen.

Hyaluronsyre er et sukker-molekyle der findes naturligt i vores krop. Det findes i vores led, øjne og bindevæv. Op mod 50% af vores hyaluronsyre er koncentreret i vores hud, hvor det hjælper med at holden huden fugtig, elastisk og sund. Med alderen falder niveauet desværre og det betyder samtidig at vores hud mister sin spændstighed og fylde og øjnene bliver mere tørre. Hyaluronsyre kommer i forskellige former, såsom lav- og høj molekylærvægt. Hyaluronsyre med lav molekylærvægt trænger dybest ind i huden og giver en dyb antiage effekt så huden bliver mere ungdommelig og spænstig, mens hyaluronsyre med høj molekylær vægt hjælper med at fugte huden, mildne rødme, irritationer og kløe. Hjælper med at mindske fine linjer og rynker. Blandingen af høj- og lav molekylære hyaluron i PROCEANIS HYALURON DRINK gør at den virker yderst effektivt. Idet den skal drikkes virker den således på både hud, celler, hår, negle, led, brusk, knogler og øjne.

Hud

Hyaluron Drink bringer fugt til hele kroppen. Hyaluronsyre binder vandet mellem cellerne ( 1 gram hyaluronsyre binder f.eks. 6 liter vand til sig)

Zink bidrager til vedligeholdelsen af normal hud og kobber bidrager til normal hudpigmentering. C-vitamin bidrger til normal kollagendannelse og holder huden sund.

Hår & negle

Biotin og zink bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår og zink holder dine negle sunde.

Cellebeskyttelse

Granatæbleekstrakt, zink og C-vitamin beskytterne cellerne mod oxidativ stress. C-vitamin og zink bidrager også til immunsystemets normale funktion.

Led (brusk og knogler)

Hyaluronsyre er hovedbestanddelen af ledvæske og er en vigtig bestanddel af bindevæv og hud.

C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse for brusk- og knoglefunktionen.

Anvendelse: Drik 10 ml dagligt. Pakken indeholder et målebæger. DUO pakken med 2 flasken svarer til ca. 6 uger. Opbevar HYALURON DRINK på køl eller under 25 grader. For bedste resultat skal du drikke HYALURON DRINK i mindst 3 måneder. Opbevares utilgængeligt for børn. Ønsker du at starte med en enkelt flaske så klik her

Produktionen udføres efter den højeste kvalitets-standard i en GMP og IFS Food Standars certificeret fabrik i Tyskland.

Vegansk

Emballage: glasflaske

200 ml

INCI:Water, pomegranate juice extract, hyaluronic acid, coconut flower syrup, Vitamin C concentrates of carrot and safflower, preservative potassium sorbate, lemon juice concentrate, zinc, niacin, vitamin B2 (riboflavin), Vitamin A, biotin.

Specifikationer

Emballage
Plastik fri
hyaduo

Specifikationer

Emballage
Plastik fri

Relaterede produkter