Header

Radiance Booster Sheet Mask
  • Radiance Booster Sheet Mask

Radiance Booster Sheet Mask

65,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Inkl. moms

Ansigtsmaske til engangsbrug lavet på ren C-vitamin for en strålende og smuk hud.

På lager

65

Ansigts-stofmaske med ren C-vitamin for en strålende og mere ensartet hud.

Beriget med ren C-vitamin der booster huden og gør den mere smidig og stålende. Engangs cellulose ansigtsmaske lavet på 100% ren vegetabilsk cellulose. Vegansk og nikkel testet. Denne maske er en koncentreret vitamin booster baseret på rene og naturlige ingredienser. Har en eksfolierende og lysnende effekt på huden. Du vil straks mærke forskellen. Tilfører ansigtet en følelse af friskhed straks efter brug. Kan bruges af alle hudtyper. Beriget med mandelsyre, lactobinsyre og ferulsyre der virker eksfolierende på huden så den fremstår mere ens og strålende. Planteekstrakter fra gojibær, granatæble og melbærris tilfører huden vigtige antioxidanter. Stimulerer cellefornyelsen og renser  huden.

Anvendelse: Åbn masken og påfør den på ren og tør hud. Den er let at påføre så den passer til din ansigtsform. Lad den sidde i 15 minutter eller gerne mere. Fjern derefter masken og massér eventuelle rester ind i huden eller alternativt kan du fjerne det overskydende produkt med en vatrondel. Nyd resultatat !

Volume : 15 ml

Certificeret af AIAB

Vegansk

Nikkel testet

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Specifikationer

Nikkel testet
Ja
Radiance sheet

Specifikationer

Nikkel testet
Ja

Relaterede produkter