Header

Active Pomegranate Water
  • Nedsat pris
  • Active Pomegranate Water

Active Pomegranate Water

92,65 kr.

Når du køber denne vare får du 3 points. Din samlede kurv vil i alt give 3 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 3,00 kr..

109,00 kr.
Spar 15%
Inkl. moms

Skintonic med granatæble til moden hud.

På lager

92.65

Activated Pomegranate Water.

Skintonic til moden hud. Denne skintonic er rig på antioxidanter. Den virker tonende på huden og efterlader den strålende og smuk. Beskytter mod frie radikaler samtidig med at den renser huden for urenheder. 

Vegansk

Dermatologisk testet. 

Glasflaske

Indeholder granatæblevand, aktivt vand fra sorte ris, hyaluronsyre og ekstrakt af røde druer.

Granatæbleekstrakt, sorte ris, Hyaluronsyre og røde druer er alle rige på bioaktive stoffer, der toner huden og gør den strålende og frisk. Modvirker frie radikaler og ældningstegn.

Udvundet af granatæbler på en måde der tillader antioxidanterne, vitaminerne og mineralerne  at forblive intakt. Denne skintonic efterlader en sensuel, krydret og feminin duft på huden som stimulerer sanserne og det gode humør. .

 

Anvendelse:

Brug den som en almindelig tonic til at rense huden for urenheder. Du kan også bruge den sammen med en ansigtsmaske (tør-produkt) hvor du erstatter vand med

Activated Pomegranate Water. Kan også bruges i løbet af dagen til at friske huden op. Undgå at få produktet i øjnene og undgå også at indhalere produktet direkte.

Ideel til dig der ønsker en mere tonet og strålende hud.

Volume 50 ml

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua (Water Aqua, Punica Granatum Fruit Water*, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Oryza Sativa Extract*, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Parfum**, Limonene, Citral (*af økologisk oprindelse ** af vegetabisk oprindelse).

Specifikationer

Emballage
Plastik reduceret
Dermatologisk testet
Ja
Pome water

Specifikationer

Emballage
Plastik reduceret
Dermatologisk testet
Ja

Relaterede produkter