Header

Blueberry Cleansing Mousse
  • Blueberry Cleansing Mousse

Blueberry Cleansing Mousse

79,00 kr.

Når du køber denne vare får du 3 points. Din samlede kurv vil i alt give 3 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 3,00 kr..

Inkl. moms

Ultra mild renseskum med blåbær.

På lager

79

Blød og delikat rensemousse der forkæler huden.

Nænsom men effektiv rensemousse der fjerner selv den mere genstridige makeup og andre urenheder, så huden efterlades ren, frisk og strålende. Indeholder økologisk blåbærvand der er rig på vitaminer, syrer og antioxidanter. Virker beskyttende på huden og er særlig god til hud der lider af couperose (sprængte blodkar, kløe og rødme). Beriget med hyaluronsyre der tilfører huden fugt og glød. Ekstrakt af sorte ris tilfører huden vigtige mineraler og naturlige antioxidanter og til sidst morgenfrue der er i stand til at berolige betændt og stresset hud. 

Flasken er lavet af plastik der indsamlet fra verdens have og derefter genbrugt. 

Produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud.

Volume 150 ml

Vegansk

Velegnet til alle hudtyper, inklusiv sart og sensitiv hud.

 Anvendelse:

Et pump er nok til at rense hele ansigtet. Massér moussen ind i huden ved at bruge cirkulære bevægelser for på den måde at frigøre make-up, snavs og urenheder. Skyl af med rigeligt vand og afslut med en serum eller creme.

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua (Water), Vaccinium Myrtillus Fruit Water*, Sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Cocamidopropyl Betaine, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Sodium Hyaluronate, Calendula Officinalis Flower Extract*, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance)**, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Phytate, Citric Acid, Benzoic Acid, Propanediol, Citronellol, Linalool * certifiseret økologisk, ** from naturlige ekstrakter

Specifikationer

Dermatologisk testet
Ja
blueberry mousse

Specifikationer

Dermatologisk testet
Ja

Relaterede produkter