Header

Active Blueberry Water
  • Nedsat pris
  • Active Blueberry Water

Active Blueberry Water

92,65 kr.

Når du køber denne vare får du 3 points. Din samlede kurv vil i alt give 3 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 3,00 kr..

109,00 kr.
Spar 15%
Inkl. moms

Skintonic med blåbær til tør og sensitiv hud med tendens til rødme.

På lager

92.65

Ansigtstonic ideel til følsom hud, rødme, tør hud og hud der har brug for ekstra pleje og forkælelse. Udvundet af blåbær og på en måde der gør at alle vitaminer, syrer og antioxidanter bevares. Denne skintonic beskytter huden mod frie radikaler, tilfører vigtige antioxidanter og modvirker rødme. Ideel til hud der lider af couperose (rødme og kløe).

Beriget med hyaluronsyre og ekstrakt af sorte ris. Rig på beroligende og genoprettende ingredienser. Korrigerer rødme og virker yderst fugtgivende.

Glasflaske

Volume: 50 ml

Vegansk

Dermatologisk testet.

Zero Waste produkt

 

Blåbærvand : regenererende og antioxidant

Hyaluronsyre : fugtgivende og gør huden elastisk

Aktivt vand fra sorte ris : rig på antioxidanert og virker remineraliserende

Anvendelse:

Brug den som tonic til at forkæle huden og til at fjerne spor af make-up og urenheder. Kan også bruges sammen med en ansigtsmaske hvor du istedet for vand bruger denne skintonic. Virker genoprettende, forfriskende og beroligende. Brug den gerne i løbet af dagen for at opfriske huden. Undgå at få produktet direkte i øjnene eller at inhalere det. 

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua (Water), Vaccinium Myrtillus Fruit Water*, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Glyceryl Caprylate, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Parfum (Fragrance)**, Benzoic Acid, Limonene, Linalool (* certificeret økologisk, ** vegetabilsk oprindelse)

Specifikationer

Emballage
Plastik reduceret
Dermatologisk testet
Ja
Blueberry tonic

Specifikationer

Emballage
Plastik reduceret
Dermatologisk testet
Ja

Relaterede produkter