Header

Botanical Collagen
  • Botanical Collagen

Botanical Collagen

69,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Inkl. moms

Opstrammende serum med vegetabilsk kollagen. 

På lager

69

Plantebaseret kollagen der virker regenererende og cellefornyende på huden. Booster huden og giver mere fylde. Kollagen er et protein som naturligt findes i huden. Det er kollagen som sørger for at huden forbliver spændstig, glat og ungdommelig. Med tiden falder niveauet af kollagen og huden får brug for hjælp udefra. Dette serum indeholder ren kollagen fra planter og er yderst potent når det gælder om at booste huden og reducere tegn på ældning. Ved regelmæssig brug ses holdbare resultater. Botanical Collagen tilfører vigtige proteiner til huden, støtter hudens fornyelses-process, virker fugtgivende og beskyttende så huden vil fremstå yngre og mere tonet. 

Plante proteiner kommer fra to forskellige ekstrakter som er udvundet af Kigelia frugten og Quillaja Saponaria (bark). De er begge rige på peptider og flavonoider som tilsammen virker udglattende, opstrammende, reparerende og fugtende.

Vegetabilsk kollagen giver huden de proteiner og støtte, den har brug for for at bekæmpe ældningstegn. 

Dette effektive serum er født af den innovative kombination af dyrebare planteekstrakter der i synergi virker både opstrammende og udglattende på huden.

Brug det som en serum hver dag og som base for make-up.

Vegetabilsk kollagen gør ikke huden lysfølsom og du kan bruge denne serum om dagen, selv om sommeren.

Flasken er lavet af genanvendt plast og indeholder et UV-filter som beskytter indholdet. 

Volume: 30 ml med dråbetæller

Anvendelse: Brug produktet både morgen og aften. Brug 2 dråber som du massere ind i huden før du bruger en fugtighedscreme. Alternativt kan du også blande 2 dråber med en smule dagcreme som du så påfører huden. Massér blidt ind i huden til cremen/serummet er absorberet. Hvis du blander denne serum med en dagcreme, trænger produktet hurtigere ind og gør samtidig serummet mere effektiv.

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua, Propanediol, Quillaja Saponaria Bark Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate

Bot collagen

Relaterede produkter