Header

Coenzym Q10
  • Coenzym Q10

Coenzym Q10

65,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Inkl. moms

Anti-age serum med Q10. 

På lager

65

Coenzym Q10 (Ubiquinone) er et molekyle, der findes i alle kroppens celler. Med alderen falder niveauet af Q10 så derfor er det vigtigt at tilføre det fra kosttilskud, cremer, serum mm. Enzymet Q10 er en kraftfuld antioxidant der bekæmper frie radikaler som forårsager for tidlig ældning. Q10 booster samtidig effekten af E-vitamin.

Q10 er i stand til at genoprette hudens barrier, fremme funktionen af cellemembraner og yde en effektiv beskyttelse mod frie radikaler. Nøgleordene er anti-age, energi, revitalisering og beskyttelse.  

Reducerer træt og trist hud og virker samtidig fugtgivende. Q10 er ikke lysfølsomt, så du kan trygt bruge dette produkt om dagen og om sommeren. Flasken er udvundet af genanvendt plastik og indeholder et UV-filter så flaskens indhold forbliver intakt. 

Volume 30 ml

Vegansk

Anvendelse: Bruges morgen og aften. Brug 1-2 dråber som du tilfører en lille mængde ansigtscreme. Massér blidt ind i huden. Du kan også blande 1-2 dråber Q10 i lidt af din ansigtsolie for en mere effektiv anti-age effekt. 

 

 

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Ethylhexyl stearate, Ubiquinone (sol 1%).

q10

Relaterede produkter