Header

Om Ren hudpleje

person Udgivet af: Ren hudpleje list I: Hudpleje access_time Dato: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 2888

Hvem er vi ?

Ren hudpleje - tanken bag...

 

Ren Hudpleje er en dansk webshop der sælger hudplejehårpleje og kosmetik og vores kriterier er enkle. Alle produkter er nøje udvalgt efter flere kriterier som miljøvenlig, naturlig, økologisk, vegansk og effektive. Vores mål er at blive en af de største webshops i DK indenfor vegansk hudpleje, så derfor vil vi løbende tilføje andre spændende brands.

 

Vi bestræber os på at kunne levere skønhedsprodukter som kan leve op til selv de største navne indenfor skønhed og hudpleje, samtidig med at vi tager fuld hensyn til både miljøet og dit helbred. Kravet om rene, naturlige og økologiske produkter er stigende hos forbrugerne. For at denne tendens skal blive ved med at stige kræver det at produkterne faktisk kan levere et synligt resultat. Vores mål er at skabe "high-performance" økologiske hudplejeprodukter som virkelig gør en forskel. Din succes som forbruger er vores succes som firma.

"The finest clothing made is a person's own skin, but, of course, society demands something more than this"  Mark Twain

Med venlig hilsen

Ren hudpleje

Kommentarer

Indsend kommentar


Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december