Header

Phenomé hudpleje

person Udgivet af: Ren hudpleje list I: Hudpleje access_time Dato: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 2987

Phenomé sustainable science. Hudpleje af høj kvalitet

Historien bag Phenomé

Phenomé er et skønt hudplejemærke fra Polen, der vægter økologi og bæredygtighed 

Se produkter fra PhenoméNº 1.
100% PLANTEVAND

Phenomé er den første producent i verden, der udelukkende anvender plantevand i stedet for almindeligt vand i vores hudplejeprodukter. Plantevand er uvurderligt for hudcellerne, fordi de øger cellernes naturlige livsenergi og regenererende evne grundet tilførslen af værdifulde vitaminer og mineraler.

 

Nº 2.
MINDST 98% RENE NATURLIGE INGREDIENSER

Alle Phenomés produkter er naturlige. Det er vores mål udelukkende at producere naturlige produkter, uanset deres type og formål. Phenomés produkter er fremstillet i overensstemmelse med specifikke anbefalinger og standarder udviklet af internationale organisationer, der certificerer naturlig og økologisk kosmetik og hudpleje. Vores standarder er endnu mere restriktive end dem, der kræves af certificeringsorganisationerne. Som eksempel tillader Ecocert op til 5% syntetisk indhold i en kosmetisk formel, mens Phenomés produkter aldrig indeholder mere end 2% syntetiske ingredienser!

 

Nº 3.

CERTIFICEREDE ØKOLOGISKE INGREDIENSER

Phenomés produkter er sammensat af den bedste kvalitet af certificerede økologiske ingredienser, der stammer fra de allerbedste økologiske kilder. Vores ingredienser kommer fra gennemprøvede kilder - specialiserede leverandører af kosmetiske råvarer - der udfører omfattende laboratorie- og klinisk forskning og tests, for at sikre ikke blot den høje kvalitet, men også effekten af ​​deres råvarer. Vores produkter har en rig sammensætning og er økonomiske at bruge; vi sparer aldrig på ingredienser. Vores produkter indeholder kun de allerbedste planteekstrakter og plantevand. De indeholder desuden koldpressede ekstra jomfruolier - en rig kilde til umættede fedtsyrer, som vi importerer fra de fjerneste dele af verden - specielt til dig.

Økologisk certificering betyder, at de råvarer, vi bruger til at fremstille Phenomés produkter, stammer fra planter, der er dyrket uden kemiske gødningsstoffer, fungicider, herbicider og pesticider. Ingen, af ​​de råvarer vi bruger, kommer fra genetisk modificerede planter.

 

Nº 4.
ØKOLOGISKE FREMSTILLINGSPROCESSER

Vores fremstillingsprocesser opfylder de højeste GMP-standarder og respekterer naturressourcerne. Vores kosmetiske produkter er fremstillet på en dedikeret produktionslinje, der overholder de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

 

Nº 5.
0% SKADELIGE KEMIKALIER

Vores produkter INDEHOLDER ALDRIG:

- Parabener (methyl, propyl, etc.)
- Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
- Sodium Laureth Sulfate (SLES)
- Vaseline / Mineralsk olie / Paraffin
- Silikone
- Polyethylenglycol (PEG)
- Glycoler
- Kemisk solfilter
- Phthalater
- Ethanolamin (MEA/DEA/TEA)
- Formaldehyd Donorer (DMDM Hydantoin, Diazolidinylurinstof, Methylisothiazolinone)
- Lanolin
- Syntetiske
- farvestoffer
- Syntetiske duftstoffer
- Animalske ingredienser

 

Nº 6.
DYR ER EN DEL AF NATUREN

Vi foretager aldrig  forsøg på dyr, og bruger heller ikke ingredienser fra døde dyr 
(såsom collagen)!

 

Nº 7.
VEGETARISK KOSMETIK

Phenomé’s hudplejeprodukter er velegnet til brug af veganere. Vi bruger ingen animalske ingredienser udover produkter som bivoks og honning.

 

Nº 8.
MINIMALT BRUG AF RÅVARER BORTSET FRA DE NATURLIGE

Vi anvender kun andre end naturlige ingredienser, hvis der ikke kan findes et effektivt modstykke af naturlig oprindelse til at erstatte dem. Disse ingredienser er godkendt af certificeringsorganisationerne, og er opført i listerne over kosmetiske ingredienser, der er godkendt til brug ved fremstilling af økologiske kosmetiske produkter.

 

Nº 9.
ÅBENHED

Vi har intet at skjule, hvorfor der både på emballagen af Phenomés produkter og på vores hjemmeside ligger "Phenomé Transparency Chart" - en oversigt, der giver detaljerede oplysninger om den procentvise andel af særlige ingredienser i vores produkter. Beskrivelser af de specifikke ingredienser omfatter alle råvarer af naturlig og organisk oprindelse. Vores hjemmeside giver også informationer om alle de råvarer, som vi anvender - du skal blot klikke på navnet på en ingrediens opført i sammensætningslisten på produktet, for at åbne op for en detaljeret beskrivelse. Til dig som Phenomé kunde har vi også samlet en omfattende ordliste, der ikke kun er en rig kilde til information om de naturlige kosmetiske ingredienser, som vi anvender i Phenomé, men også en samling af viden om de anvendte ingredienser i den naturbaserede kosmetologi.

 

Nº 10.
EMBALLAGER FREMSTILLET AF GENBRUGSMATERIALER

Vores produktemballage er fremstillet af genbrugsmaterialer og designet til at blive genbrugt. Vores papkasser er sammensat af 80% papiraffald og genbrugsfibre, og vores PET og HDPE-flasker er lavet af 100% genbrugsplastemballage, dvs. såkaldte PCR (Post Consumer Recycled) materiale.
Vi bruger i de fleste tilfælde glasbeholdere, som er fuldt genanvendelige.

 

 

Nº 11.
BRUGT EMBALLAGE INDSAMLINGS KAMPAGNE

Phenomés flagship store indsamler brugte produktbeholdere fra deres kunder for at genbruge dem som råmateriale til næste produktion.

 

Nº 12.
BEVARELSE AF NATURRESSOURCER

Omsorg for det naturlige miljø er en del af Phenomés brand DNA. Vi ønsker ikke at bidrage til udnyttelse af ​​naturressourcer, der ikke let kan udskiftes. Derfor stræber vi hele tiden efter at minimere vores energi- og vandforbrug f.eks. ved at reducere omkostninger til transport og størrelsen på ​​papemballage.Plantevand
Parametrene for vegetabilsk vand svarer til den kemiske sammensætning af naturlige kropsvæsker. På grund af sin affinitet med huden og dens fysiologi, er plantevand i stand til at trænge ind i hudens celler mere effektivt end mineralsk eller destilleret vand, der er almindeligt anvendt som base for kosmetiske produkter.

I modsætning til almindeligt vand så indeholder plantevand livsgivende egenskaber. Plantevand er dyrebare blandinger af små mængder af naturlige planteekstrakter, mineralske salte og æteriske olier. De er som en base for kosmetiske produkter, og er derfor langt mere værdifulde end rent vand, og samtidig ideelt til sensitiv hud.

Plantevand opnås gennem fysiske processer ved hjælp af rene teknologier. Vandet trænger let ind i hudens celler, øger deres naturlige vitalitet og regenerative evne, samt tilfører vigtige vitaminer og mineraler. Den synergetiske virkning af plantevand og naturlige aktive ingredienser gør, at vores kosmetiske produkter giver effektivt næring og fugt til din hud.

De gavnlige virkninger af plantevand er kun for nyligt blevet grundigt undersøgt og beskrevet, og vi er stolte af at være én af ​​de første kosmetiske producenter i verden til at anvende plantevand som base for vores produkter.

 

 

Livets forår

Mere dyrebart end selv gletschervand fra de højeste bjerge eller vand fra de dybeste oceaner; rigere end regn og mineralvand. Denne helt usædvanlige form for vand bringer den magiske magt af planter til kosmetiske formler. Plantevand er oprigtigt livets forår.

Vand spiller en afgørende rolle både i kosmetiske formler og i de centrale processer i naturen. Som et middel til aktive ingredienser bidrager vand til deres effektive absorbering. Det er ikke bare et simpelt fortyndingsmiddel, men en fællesnævner mellem det kosmetiske produkt og den menneskelige hud, og på grund af dens strukturelle lighed med kropsvæsker kan det hjælpe de aktive ingredienser til effektivt at blive absorberet.

Selvom kosmetiske produkter består af 50% vand - og til tider endnu mere - er vand generelt undervurderet som en kosmetisk bestanddel, måske fordi det så ofte er blevet stærkt bearbejdet, at der næsten ikke har være nogen nævneværdige videnskabelige beviser. Plantevand er imidlertid helt anderledes, idet det er en naturlig ren og rig kilde til biotilgængelige ingredienser. Renset og beriget af planterne selv, er dette vand en uvurderlig og unik kombination af essentielle olier, mineraler og sporstoffer.

Planter optager det meste af det vand, som de har brug for gennem deres rodsystemer, der fungerer som et naturlig osmotisk filter, der absorberer vand og opløser mineralsalte fra jorden.

Transpiration og fotosyntese hjælper også med at berige plantesaften med essentielle næringsstoffer. De væsker, der cirkulerer gennem planten, er en rig kilde af kulhydrater, aminosyrer og vitaminer, der bidrager til udvikling, vækst samt plantecellernes livsproces. Forskellige dele af planten har adskillige lagerkapaciteter til vand. Det meste af vandet lagres i frugterne og udgør en naturlig reserve af vand og næringsstoffer til de frø, der modnes inde i dem.

Den rigdom af dyrebare ingredienser, der indgår i plantesaften og deres unikke egenskaber, har henledt mange forskere til at søge efter nye, naturlige ingredienser, der kan indgå i kosmetiske formler.

 

Egenskaber

 

1. Processen for ekstraktion

Den sværeste udfordring var at finde en proces til udvinding af plantesaft uden at kompromittere dens sarte oprindelse på nogen måde. Efter omfattende forskning har forskerne formået at udvikle en patentbeskyttet teknologi til at fordampe plantesaften, uden risiko for at forværre dens kvalitet på grund af de meget høje temperaturer og kemiske reagenser, som planten udsætte for. Derved beskyttes alle dele af plantevandets naturlige egenskaber.

 

2. Egenskaber

Plantevand opnået gennem denne proces er en transparent vand-lignende væske. Nogle planters vand er svagt tonet: rosa (rosenvand) eller grønligt (grønt tevand). Farven er 100% naturlig og kommer fra pigmenter, der forekommer naturligt i planter. Plantevand har en delikat duft, fordi den kun indeholder begrænsede mængder af naturlige æteriske olier. Duften er forskellig fra rene æteriske olier, fordi plantens vand også indeholder små mængder af andre bestanddele, der forekommer naturligt i plantematerialet, såsom kulhydrater, aminosyrer, vitaminer samt mikro- og makro elementer. Plantevand indeholder et væld af planteafledte ingredienser i deres mildeste og lettest optagelige formel. Det kan derfor anvendes direkte på huden uden at blive fortyndet i form af væske, toner, eller mist. Desuden er det helt sikkert at bruge for mennesker med følsom hud, eller som har allergi.

 

3. Biokompatibilitet

Ifølge Claude Bernards begreb om homøostase er et stabilt indre miljø afgørende for alle levende organismer. Jo større lighed der er mellem ekstraktion og kropsvæsker, jo mindre forstyrrelse af førstnævnte kan forårsages i den menneskelige organisme. Ifølge begrebet homøostase, biologiske kompatibilitet, som regulerer enhver udveksling mellem det eksterne og interne miljø i en celle, afhænger af graden af ​​lighed mellem den ekstracellulære og intracellulære væske.

 Denne lighed kan vurderes på grundlag af specifikke kriterier, der anvendes i bioelektronik:

  • PH-værdi, som beskriver graden af ​​alkalinitet/surhedsgrad af en opløsning,
  • Den rh værdi, som beskriver det elektriske potentiale af en opløsning,
  • Elektrisk modstand.

Væsker der er meget biokompatible med kropsvæsker (såsom tårer) har pH-værdier under 7, gennemsnitlige rh værdier og en elektrisk modstand på mindre end 50.000 ohm / cm / cm2. Plantejuice og naturligt vegetabilsk plantevand har netop disse parametre. Den bioelektriske lighed mellem plantevand og de intracellulære væsker i den menneskelige krop forklarer deres forbløffende affinitet med huden og deres unikke evne til at trænge ind i cellerne.

 

4. Biologisk aktivitet

Selvom planternes vand indeholder mange flere aktive stoffer end homøopatiske præparater, er mængden stadig meget lille. Hvorledes er det muligt for plantevand at have en så forbløffende virkning på cellerne i det menneskelige hud?

Forsøg har vist, at på trods af de meget lave koncentrationer af aktive bestanddele, grundet de passende bioelektriske parametre, er plantevand langt mere biologisk aktivt end destilleret vand, som er almindeligt anvendt i de kosmetiske formler i mange af de mærker, der findes på markedet. Hvis plantevand anvendes som en aktiv ingrediens, der tilsættes en kosmetisk formel, vil det understøtte ingrediensets biologiske aktivitet, hvilket gør det kosmetiske produkt langt mere effektivt.

På grund af disse fantastiske egenskaber, har plantevand fået tilnavnet "levende vand", mens andre typer af vand almindeligvis anvendes i kosmetiske formuleringer (såsom destilleret, demineraliseret, eller mineralvand) kan betegnes som "ikke levende", dvs. blottet af eventuelle livsgivende egenskaber.

 

Vi udvælger nøje vores naturlige råvarer for at sikre, at langt de fleste af vores leverancer stammer fra vedvarende energikilder og certificerede økologiske plantager. Økologisk certificering betyder, at ingen kemiske gødningsstoffer, fungicider, herbicider eller pesticider har været anvendt i dyrkning af planter. Fordi planterne får den tid, de har behov for i modningsprocessen, bliver de naturligt mere energifyldte.

Vi bestræber os på at sikre, at hovedparten af de anvendte plantebaserede råvarer, udelukkende behandles via meget grundlæggende fysiske processer såsom presning, filtrering, destillation, eller tørring. Vi er således i stand til at tilbyde naturens rigdomme i deres mest autentiske og reneste form uden brug af kemikalier.

Ingen af ​​de ingredienser, vi bruger, kommer fra genetisk modificerede planter.
Vi foretager aldrig dyreforsøg, og benytter ikke ingredienser fra døde dyr. 
Vi anser dyr for at være en integreret del af det naturlige miljø, og benytter kun animalske produkter såsom bivoks eller honning, som vi kan opnå uden at forårsage nogen skade.

Vi fremstiller vores produkter med særlig vægt på de specifikke anbefalinger og standarder, udviklet af internationale organisationer, der attesterer naturlig og økologisk kosmetik/hudpleje (herunder Cosmos, NaTrue, Ecocert og BDIH). De organiske standarder er lidt forskellige fra hinanden, men generelt følger de samme princip: naturlige og økologiske kosmetiske produkter må kun fremstilles af strengt specificerede råvarer, som for det meste stammer fra naturlige kilder, og er optaget i listerne over kosmetiske bestanddele godkendt af certificeringsorganisationer.

Samtidigt udelukker disse standarder generelt muligheden for at anvende størstedelen af ​​syntetiske råmaterialer, som er almindelige ingredienser i konventionelle kosmetiske produkter. Selv listerne over godkendte kosmetiske ingredienser nævner flere stoffer, der stammer fra andre end naturlige kilder. Disse ingredienser er omhyggeligt udvalgt og grundigt testet for deres sikkerhed til mennesker og det naturlige miljø. Disse stoffer må kun anvendes, hvis der ikke kan findes et effektivt alternativ af naturlig oprindelse til at erstatte dem.

Gå til vores udvalg af hudplejeprodukter fra Phenomé

Kommentarer

Indsend kommentar


Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december