Header

Få en mere fast og opstrammet barm

person Udgivet af: Ren Hudpleje list I: Hudpleje access_time Dato: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 46

Brystopstrammende behandling

Hjælp til at opstramme vævet på brystparti, arme og decolleté.

Med tiden mister huden elasticitet og fylde og vi oplever at brysterne og huden på underarmene bliver slappe og hænger.

Vi kan ikke stoppe den naturlige ældning men vi kan med hjælp af simple metoder og produkter hjælpe huden så den bliver mere opstrammet, fast og elastisk.

Huden på brystet er særligt tynd og sart. Solen, alderen og levevis er med til at fremskynde aldringen så huden får et slapt og rynket udseende. Hvordan kan man reducere denne aldring ?

Vi vil i denne blog komme ind på metoder og produkter der kan hjælpe huden med at blive mere tonet og fast. 

Huden på brystet er tyndere end andre steder på kroppen fordi den ikke har det samme beskyttende og fugtgivende fedtvæv. De fleste af os glemmer også at pleje den sarte hud på brystet. Dermed dannes der hurtigere rynker. Samtidig er solens stråler hudens største fjende og de er direkte årsag til de mere lodrette og skrå rynker der opstår mellem brysterne. 

Fugt og solbeskyttelse er vigtigt for at reducere slap hud på brystpartiet. Nogle af husker nok at pleje hals partiet når vi påfører dagcreme, men det er nok de færreste mennesker der bruger deres rynkecreme på brystpartiet og underarme. Det kunne hurtigt blive en dyr affære. 

Slap hud skyldes en mindre produktion af kollagen og elastin. Det ses især på områder som arme og brystparti. Kollagen og elastin er essentielle proteiner som hjælper huden med at forblive tonet, fast og opstrammet. Kollagen er det mest udbredte protein i vores krop og det findes næsten alle steder som I muskler, knogler, blodkar, sener og så selvfølgelig i huden. Kollagen fungerer som en slags lim der holder de forskellige komponenter sammen. Elastin er også et protein der hovedsageligt findes i blodkarrenes vægge, lunger, tarmen og i huden. Det virker ved at tilføre elasticitet. 

Årsager til slap hud.

Alderen og derved også mindre kollagen og elastin er er den direkte årsag til slap hud. Vægttab og graviditet kan også medføre en ændring i fedtvævet som ses som slap hud og strækmærker.

Der findes som sagt ingen mirakelkur mod ældning. Vi ældes alle og det første skridt vi skal tage, er at acceptere at vores krop forandrer sig gennem tiden. Der findes selvfølgelig metoder som kosmetisk kirurgi men ønsker du at bruge mere naturlige metoder så læs med her.

1- Fysisk aktivitet

Det første du kan gøre at lave fysisk aktivitet. Her tænkes på specifikke øvelser der træner biceps og triceps. Øvelser som push-ups, planken og skulderpres er alle gode øvelser der kan hjælpe med at opstramme og tone huden. Du kan finde alle øvelser på nettet eller du kan få hjælp til at udføre dem hvis du går i et fitnesscenter.

2- Vekselbade.

Når du alligevel står i brusebadet, så prøv at veksle mellem det kolde og varme vand. Hold brusehovet på barmen eller overarmene og skift mellem koldt og varmt vand. Det sætter gang i blodcirkulationen. Slut af med en god og fed mandeolie som er den perfekte olie til at gøre huden mere elastisk. 

3- Breast Firming Kit.

La Saponaria har udviklet mange skønne produkter. Det gode ved dem er, at mange af disse produkter kan bruges til flere forskellige behov. De er multifunktionelle og virker på flere problemstillinger.

Det første produkt er Peptides Complex + Sacha Inchi. Det er et serum der normalt bruges i ansigtet.

I kombination med Anti-stretch Mark Serum så forvandles det til en eksklusiv opstrammende bustecreme.

Begge er designet til at opstramme og tone huden på brysterne og decolleté.

Komplekse peptider i Peptides Complex + Sacha Inchi hjælper med at bekæmpe ældningstegn og slap hud, mens Anti-stretch Mark Serum der er rig på elasticerende egenskaber, hjælper huden med at forebygge og bekæmpe strækmærker. Begge produkter virker i synergi ved at opstramme huden og gøre den mere tonet og fast.

Peptider er korte sekvenser af aminosyrer der virker stimulerende på produktionen af kollagen og elastin hvilket giver huden mere elasticitet og fasthed.

Pure Active Peptide Complex indeholder hexapeptide af vegetabilsk oprindelse og stammer fra fermentering. Peptides Compelx + Sacha Inchi ekstrakt virker foryngende på huden, modvirker slaphed og bekæmper ældningstegn som rynker og tab af elasticitet. Huden vil fremstå mere ensartet, opstrammet og tonet. 

Forbedrer hudtonen og elasticitet

Modvirker slaphed på brystet og armene.

Stimulerer kollagen- og elastinproduktionen.

Får huden til at fremstå mere afslappet, tonet og opstrammet.

Fremgangsmåde:

Påfør en lille mængde Anti-stretch Serum tilsat et par dråber Peptides Complex + Sacha Inchi serum. Masser blidt ind på brystpartiet eller underarme til det er absorberet.

Du kan med fordel og tilsætte et par dråber af ren Hyaluronsyre som er kendt for sin fugtgivende virkning. Hyaluronsyre hjælper med at holde brystvævet fyldigt og smidigt.

Du kan også bruge et par dråber ren E-vitamin som er en kraftig antioxidant der hjælper huden mod oxidativt stress fra frie radikaler. 

De produkter vi anbefaler her er 100% naturlige og uden kemi.

God fornøjelse:-)

Kommentarer

Indsend kommentar


Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december