Header

Purifying Hair Sheet Mask
  • Ny
  • Purifying Hair Sheet Mask

Purifying Hair Sheet Mask

67,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Inkl. moms

Innovativ stof hårmaske med steam-effekt. Til fedtet hår og skæl.

På lager

Innovativ hårmaske med steam-effekt for at opnå det bedste resultat. Indeholder æterisk olier fra mynte og citronolie der virker afbalancerende samt ingefærekstrakt, der renser hovedbunden og hjælper med at eliminere skæl takket være dens naturlige antiseptiske egenskaber.

Velegent til skæl problemer og fedtet hår.

Innovativ hårpleje fra Gyada for et langvarigt glansfuldt hår. Gyada stof hårmasken er i stand til at give et professionelt resultat.

Den specielle termiske effekthætte udvikler varme når du påfører masken, hvilket gør at de aktive ingredienser lettere trænger ind i hårstrået. Stof hårmasken er vaskbar og genanvendelig. På den måde kan du genbruge den sammen med andre hårmasker for at få fordelen af Thermo-steam effekten. En fantastisk og praktisk behandling til dig der ønsker en professionel behandling og et glansfuldt og sundt hår.

Anvendelse: Placer hætten over håndklædetørt og nyvasket hår. Saml håret i en knold og sørg for alt håret er under hætten. Sørg for at åbningen er foran. Luk hætten med stroppen, og massér blidt hårmasken ind i håret. Lad masken virke i 15 minutter. Fjern hætten og skyl håret grundigt. NB: Kun velegnet til ekstern brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares på et køligt og tørt sted.

Vegansk og nikkel testet.

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua (Water)Behenamidopropyl DimethylamineCetearyl AlcoholGlycerinPropanediolLactic AcidPanthenolMentha arvensis (Cornmint) leaf oilSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil [1]Citrus Limonum (Lemon) Peel OilZingiber officinalis (Ginger) root extract [1]TocopherolAscorbyl Palmitate (Vitamin C)LecithinEthylhexylglycerinZinc oxideBenzyl AlcoholGuar Hydroxypropyl Trimonium ChlorideTetrasodium Glutamate DiacetateLimoneneCitralLinaloolCitric Acid

 [1] fra kontrolleret økologisk landbrug

Specifikationer

Nikkel testet
Ja
Purifying Hair Sheet Mask

Specifikationer

Nikkel testet
Ja

Relaterede produkter