Header

Taming Hair Sheet Mask
  • Ny
  • Taming Hair Sheet Mask

Taming Hair Sheet Mask

67,00 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

Inkl. moms

Innovativ stof hårmaske med steam-effekt. Til kruset og uregerligt hår.

På lager

Innovativ hårpleje fra Gyada der er i stand til at give et professionelt resultat.

Indeholder hydrolyserede risproteiner, hvedeproteiner, havreekstrakt, keratin og panthenol, som hjælper med at genoprette fugtniveauet i håret. Hårmasken virker disciplinerende på uregerligt hår, hvilket gør det lettere at kæmme og style håret uden at det bliver tungt. Velegnet til kruset og uregerligt hår.

Den specielle termiske effekthætte udvikler varme når du påfører masken, hvilket gør at de aktive ingredienser lettere trænger ind i hårstrået. Stof hårmasken er vaskbar og genanvendelig. På den måde kan du genbruge den sammen med andre hårmasker for at få fordelen af Thermo-steam effekten. En fantastisk og praktisk behandling til dig der ønsker en professionel behandling og et glansfuldt og sundt hår.

Anvendelse: Placer hætten over håndklædetørt og nyvasket hår. Saml håret i en knold og sørg for alt håret er under hætten. Sørg for at åbningen er foran. Luk hætten med stroppen, og massér blidt hårmasken ind i håret. Lad masken virke i 15 minutter. Fjern hætten og skyl håret grundigt. NB: Kun velegent til ekstern brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares på et køligt og tørt sted. Vegansk og nikkel testet.

Vegansk og nikkel testet.

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua, Behenamidopropyldimethylamin, Cetearylalkohol, Glycerin, Propandiol, Mælkesyre, Parfume, Panthenol, Avena sativa-kernekstrakt (*), Hydrolyseret hvedeprotein, Hydrolyseret risprotein, Keratin, Ethylhexylglycerin, Benzylatalkohol, Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid Natriumbenzoat.

(*) fra kontrolleret økologisk landbrug

Specifikationer

Nikkel testet
Ja
Taming Hair Sheet Mask

Specifikationer

Nikkel testet
Ja

Relaterede produkter