Header

Protective Hair Sheet Mask
  • Nedsat pris
  • Protective Hair Sheet Mask

Protective Hair Sheet Mask

53,60 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

67,00 kr.
Spar 20%
Inkl. moms

Hårmaske til farvet hår.

På lager

53.6

Beskyttende stof hårmaske ideel til farvebehandlet hår. Innovativ hårpleje fra Gyada for et langvarigt glansfuldt hår. Gyada stof hårmasken er i stand til at give et professionelt resultat.

Den specielle termiske effekthætte udvikler varme når du påfører masken, hvilket gør at de aktive ingredienser lettere trænger ind i hårstrået. Hårmasken indeholder et innovativt kompleks baseret på valnøddeblade der hjælper med at genoplive hårfarven og forlænge dens varighed. I synergi med Cama Camu frugt, kamille-ekstrakt, Macadamia olie og Panthenol efterlades håret glansfuldt og sundt. Stof hårmasken er vaskbar og genanvendelig. På den måde kan du genbruge den sammen med andre hårmasker for at få fordelen af Thermo-steam effekten. En fantastisk og praktisk behandling til dig der ønsker en professionel behandling og et glansfuldt og sundt hår.

Anvendelse: Placer hætten over håndklædetørt og nyvasket hår. Saml håret i en knold og sørg for alt håret er under hætten. Sørg for at åbningen er foran. Luk hætten med stroppen, og massér blidt hårmasken ind i håret. Lad masken virke i 15 minutter. Fjern hætten og skyl håret grundigt. NB: Kun velegnet til ekstern brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares på et køligt og tørt sted. Vegansk og nikkel testet.

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER: Aqua (Water)Behenamidopropyl DimethylamineCetearyl AlcoholPropanediolGlycerinLactic AcidMacadamia Ternifolia Seed Oil [1]PanthenolMyrciaria Dubia Fruit ExtractHydrolyzed Walnut ExtractChamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract [1]BetaineTocopherolAscorbyl Palmitate (Vitamin C)LecithinBenzyl AlcoholPerfume (Fragrance)Heptyl UndecylenateGuar Hydroxypropyl Trimonium ChlorideTetrasodium Glutamate DiacetateBenzoic AcidDehydroacetic AcidCitric Acid [1] fra økologisk kontrolleret landbrug

Specifikationer

Nikkel testet
Ja
Protective Hair Sheet Mask

Specifikationer

Nikkel testet
Ja

Relaterede produkter