Header

Revitalising Hair Sheet Mask
  • Nedsat pris
  • Revitalising Hair Sheet Mask

Revitalising Hair Sheet Mask

53,60 kr.

Når du køber denne vare får du 2 points. Din samlede kurv vil i alt give 2 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 2,00 kr..

67,00 kr.
Spar 20%
Inkl. moms

Hårmaske til stresset, ødelagt og livløst hår.

På lager

53.6

Innovativ hårpleje fra Gyada der er i stand til at give et professionelt resultat. Revitalising Hair Sheet Mask er til stresset, livløst og ødelagt hår.

Indeholder kokosolie og avokadoolie som virker regenererende og reparerende på håret og efterlader det glansfuldt og sundt.  I synergi med mullein, panthenol og røllike hjælper masken med at beskytte håret mod oxidativ stress og gør håret silkeblødt og glansfuldt. 

Den specielle termiske effekthætte udvikler varme når du påfører masken, hvilket gør at de aktive ingredienser lettere trænger ind i hårstrået. Stof hårmasken er vaskbar og genanvendelig. På den måde kan du genbruge den sammen med andre hårmasker for at få fordelen af Thermo-steam effekten. En fantastisk og praktisk behandling til dig der ønsker en professionel behandling og et glansfuldt og sundt hår.

Anvendelse: Placer hætten over håndklædetørt og nyvasket hår. Saml håret i en knold og sørg for alt håret er under hætten. Sørg for at åbningen er foran. Luk hætten med stroppen, og massér blidt hårmasken ind i håret. Lad masken virke i 15 minutter. Fjern hætten og skyl håret grundigt. NB: Kun velegnet til ekstern brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares på et køligt og tørt sted. 

Vegansk og nikkel testet.

INCI/INGREDIENS/INGREDIENSER:

Aqua, Behenamidopropyl dimethylamine, Cetearyl alcohol, Propanediol, Lactic acid, Glycerin, Panthenol, Parfum, Persea gratissima oil (*), Cocos nucifera oil, Achillea millefolium extract, Hydrolyzed verbascum thapsus flower, Juniperus communis fruit extract (*), Betaine, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, Benzyl alcohol, Heptyl undecylenate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Tetrasodium glutamate diacetate, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

(*) fra økologisk landbrug

Specifikationer

Rejsestørrelse
Ja
Nikkel testet
Ja
Revitalising Hair Sheet Mask

Specifikationer

Rejsestørrelse
Ja
Nikkel testet
Ja

Relaterede produkter