Header

Anti-aging Face Line
  • Ny
  • Anti-aging Face Line
  • Anti-aging Face Line
  • Anti-aging Face Line

Anti-aging Face Line

799,00 kr.

Når du køber denne vare får du 31 points. Din samlede kurv vil i alt give 31 points Som kan konverteres til en rabatkupon der udløser 31,00 kr..

Inkl. moms

Anti-age linje til 40+. Spar 42,- ved køb af hele sættet

På lager

799

Anti-aging Face Line

Anti-age hudplejesæt til den modne hud. 

Intensiv behandling udviklet til den modne hud. 

Certificeret økologisk og dermatologisk testet på følsom hud.

Vegansk

Sættet består af en dagcreme, natcreme, serum, øjencreme og 2 x eye patches. 

Allerede fra 25-års alderen falder kollagen niveauet, hvor tegn på aldring er milde. Ved 40 års alderen begynder man at kunne se mere tydelige tegn på at huden ældes. I overgangsalderen forværres det på grund af faldene østrogen og huden bliver samtidig mere følsom. Dette sæt er udviklet til at varetage alle de behov som en moden hud har.

Lift & Defence Face Cream. Foryngende ansigtscreme der beskytter huden mod skader forårsaget af blår lys. Indeholder vidunder molekylet Ectoin og plantebaseret kollagen.

Læs mere 

Proage Ultra ansigtsserum. Serum der virker regenererende og hjælper huden med at reparere sig selv. Indeholder ceramider og Phytoretinol.

Proage Ultra ansigtsserum er til den modne og følsomme hud. Virker regenererende og opstrammende på huden.

Ceramider er hudens byggesten og de fungerer som mørtel mellem hudcellerne. De beskytter hudens barrierer, reducerer rynker og fine linjer og forbedrer hudens tekstur.

Bromelain er et molekyle der er vigtig for hudens barrierer og sørger for at huden er i balance. 

Phytoretinol virker regenererende på huden. Det er et forstadie til A-vitamin og har en tonende og opstrammende effekt på huden. 

Peptider virker opstrammende og foryngende på huden. Læs mere

Lift & Restore Eye Contour. Øjencreme der indeholder PROAGE COMPLEX-12 med peptider, bromelain og fermenterede marine ekstrakter.

Giver et mere frisk og opstrammet look. Læs mere

Reusable Eye Patches EyeStar. Eye patches. 

Genanvendelige silikone øjenplastre

EyeStar er genanvendelige øjenplastre designet til at forbedre virkningen af  Lift & Restore øjencreme. Du kan selvfølgelig også bruge plastrene til andre øjencremer hvis du ønsker et optimalt resultat. Læs mere

Deep Care Night Face Cream. Regenererende natcreme med AHA + Peptider

En certificeret økologisk anti-aging natcreme med en ultrarig formel, der er ideel til moden og krævende hud. Indeholder en blanding af aktive ingredienser der giver en dyb og langvarig næring til huden. Virker fornyende og opstrammende mens du sover.

Indeholder AHA frugtsyrer der fremmer hudens fornyelse og reducerer tegn på ældning og pigmentpletter. Huden efterlades ensartet og silkeblød.

Sacha Inchi peptider og en rig blanding af vegetabilske olier, der sammen bekæmper frie radikaler og giver næring og elasticitet.

Sacha Inchi peptider modvirker slap hud takket være deres "anti-tyngdekraft" virkning og hjælper med at reducere rynker og fine linjer.

Hyaluronsyre og sukkerarter (saccharider og betain) efterlader huden fyldig og hydreret i lang tid. Læs mere

Sættet har en værdi af 841,-

Spar 42,- ved køb af hele sættet.

For INCI, se venligst under hvert produkt.

age line

Relaterede produkter